Kinderopvang 0 - 4 jaar

Kinderopvang Het Schakelveld

Locatie: MFA Het Schakelveld, Witterhoofdweg 1 D, 9405 HX Assen

U bent op zoek naar kinderopvang met warme en echte aandacht voor uw kind? Ongetwijfeld brengt dat vragen met zich mee. Heeft mijn kind het straks naar zijn/haar zin op de opvang? Wordt er goed ingespeeld op de behoeften van mijn kind? Maar ook: wat zijn de kosten? Allemaal vragen die wij heel goed begrijpen en waar we u graag alles over vertellen.

Bij Kinderopvang Het Schakelveld kan het jonge kind de wereld ontdekken. We nemen uw kind bij de hand wanneer het nodig is en geven het de ruimte waar het kan. Uw baby of peuter kan de wereld om zich heen op een veilige, vertrouwde manier ontdekken bij Kinderopvang Het Schakelveld.

Kinderopvang Het Schakelveld biedt voor kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar dagopvang en peuteropvang. Bij de dagopvang kunt u kiezen tussen de ochtend en/of de middag.

Verlenging van de dagdelen is mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze afdeling klantcontact (0592 301993 of e-mail: kinderopvang@plateau-assen.nl).

Tarieven

We leveren graag maatwerk in overleg met u. Kinderopvang Het Schakelveld biedt u dan ook een breed scala aan contractmogelijkheden. Zo kunt u voor vaste of flexibele opvang kiezen of voor 40, 46 of 52 weken opvang per jaar.

In deze link vindt u de huidige tarieven. 

De kosten voor de kinderopvang zijn voor ieder gezin anders en zijn niet altijd eenvoudig te berekenen. Dit heeft te maken met de kinderopvangtoeslag die u via de Belastingdienst kunt ontvangen wanneer u als ouder(s) werkt of studeert. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van uw belastbaar gezinsinkomen en de soort opvang die u nodig heeft. Onze uurtarieven zijn bruto tarieven. U betaalt netto, afhankelijk van uw inkomen, over het algemeen veel minder. Voor de laagste-inkomensgroepen bedragen de kosten soms slechts ca. € 0,30 per uur!

De bijdrage voor peuteropvang is afhankelijk van uw gezinssituatie.

  1. U werkt en/of studeert als ouder(s) allebei of als alleenstaande ouder. In dat geval kunt u de kinderopvangtoeslag aanvragen via de Belastingdienst en ontvangt u een overeenkomst met de bruto bedragen.
  2. Slechts 1 van beide ouders werkt of studeert, of beide ouders werken niet dan wordt een deel gefinancierd vanuit gemeentelijke subsidie. U betaalt aan ons een inkomensafhankelijke bijdrage voor de peuteropvang.

Op de site van de Belastingdienst kunt u vinden wat de voorwaarden (onder kinderopvangtoeslag 2018/voorwaarden 2018) zijn om voor de toeslag in aanmerking te komen en kunt u berekenen (https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/) hoeveel toeslag u ontvangt.

U kunt ook opvang afnemen in alleen de oneven of de even weken. Wij adviseren u over de mogelijkheden contact op de nemen met de afdeling Klantencontact via 0592-301993 of via e-mail kinderopvang@plateau-assen.nl

Meer informatie of aanmelden

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen bij Kinderopvang Het Schakelveld. U kunt daarvoor contact opnemen met:

  • Plateau Kindcentrum Baggelhuizen, Rik Talens, telefoonnummer: 0592 820570
  • CKC Het Octaaf, Elsje Strijker, telefoonnummer: 0592 351 506

U kunt zich ook direct aanmelden via het aanmeldformulier. Hiervoor zijn 2 verschillende formulieren.

  1. Kinderopvang 0-4 jaar  Aanmeldingsformulier Kinderopvang 0-4 jaar Het Schakelveld.pdf
  2. Peuteropvang 2-4 jaar  Aanmeldingsformulier Peuteropvang 2-4 jaar Het Schakelveld.pdf

Wij hopen u en uw kind snel te mogen verwelkomen. 

Samenwerking

De onderwijsbesturen Plateau en CKC Drenthe hebben onderling afspraken gemaakt voor het aanbieden van kinderopvang in de Multifunctionele Accommodaties (MFA’s) in Assen. Daarmee zorgen zij gezamenlijk voor een herkenbare en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Dit betekent voor klanten van Kinderopvang Het Schakelveld dat zij de financiële en contractuele kant afhandelen met Plateau Kinderopvang.

Kinderopvang Het Schakelveld

0592-301993

kinderopvang@plateau-assen.nl